Читај ми!

Добар Теодосићев деби

Српски кошаркаш Милош Теодосић одиграо 20 минута у утакмици у којој су Лос Анђелес клиперси изгубили од Торонта са 121:113 у првој припремној утакмици. Иако није постигао ниједан погодак из игре, Теодосић је имао осам сјајних асистенција и неколико пресечених лопти.

Милош Теодосић је имао пет шутева из игре, од чега три покушаја за три поена, али га протекле ноћи шут није хтео. Искористио је само једно од два слободна бацања, али је све те пропусте надокнадио сјајним и атрактивним проигравањима саиграча, а имао је и две украдене лопте.

Лос Анђелес клиперси су поражени са 121:113 од расположеног Торонта, у коме су чак седморица играча завршила са двоцифреним учинком. Предводио их је Кајл Лаури са 17 поена, једним више од Нормана Пауела, по 12 су додали Серж Ибака и Си-Џеј Мајлс, један мање од њих имали су Демар Дерозан и Делон Рајт, а Јонас Валанчунас је уписао дабл-дабл од десет поена и десет скокова.

У Теодосићевом тиму најефикаснији је био Блејк Грифин са 18 поена, док су по 17 додали Данило Галинари и Лу Вилијамс.

У другој синоћњој утакмици Мајами је савладао Атланту са 96:90, а предводио их је Тајлер Џонсон са 14 поена. Горан Драгић је играо само 13 минута и за то време постигао шест поена.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво