Овације за Обрадовића у победи Фенера над Партизаном

Кошаркашки клуб Партизан уручио је поклоне свом некадашњем тренеру Жељку Обрадовићу и играчу Јану Веселом, уочи утакмице против Фенербахчеа. Фенер је у дворани "Александар Николић" победио са 82:68.

Најефикаснији у Партизану био је Вања Маринковић са 13 поена, Најџел Вилијамс-Гос је постигао 12, а Патрик Милер девет.

У победничкој екипи најбољи је био Џејмс Нанали са 18 поена, Џејсон Томпсон је додао 12, а Берд Вонамејкер 10. Јан Весели је постигао осам, а Марко Гудурић два.

Обрадовића и Веселог су навијачи београдског клуба дочекали са великим овацијама када су изашли на паркет хале "Александар Николић".

Извршни директор Партизана Млађан Шилобад је најуспешнијем тренеру Европе уручио урамљени дрес са бројем 92, због освајања титуле шампиона Европе са црно-белима 1992. године.

Навијачи Партизана су, уз скандирање "Обрадовић Жељко", развили транспарент на којем је писало: "Жељко, хвала ти."

Капитен црно-белих Новица Величковић је некадашњем играчу београдског клуба Јану Веселом уручио његову урамљену фотографију док је носио дрес Партизана.

Весели је након тога, уз овације око 5.000 навијача, "закуцао", а присталице Партизана су скандирале: "Јане, врати се."

Садашњи тренер Партизана Мирослав Николић и играч Фенербахчеа Марко Гудурић добили су цвеће од Партизана за освајање сребрне медаље са репрезентацијом Србије на Европском првенству.

Гудурића, доскорашњег кошаркаша Партизановог "вечитог" ривала Црвене звезде, навијачи црно-белих су поздравили аплаузом приликом уручивања поклона.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи