Алимпијевић: Подржите овај млади тим

Тренер Црвенe звездe Душан Алимпијевић уочи турнира на Криту анализирао је урађено у припремном периоду и послао поруку навијачима да "верују и подрже млади тим".

Кошаркаши Црвене звезде мтс након одрађеног припремног периода у Београду упутили су се на Крит где ће наступати на елитном турниру и на тај начин направити последњу проверу пред почетак сезоне.

Поред Црвене звезде, учесници турнира су и гиганти Евролигаши Олимпијакос и Макаби, као и Уникс из Казања који је протекле сезоне наступао у најелитнијем европском такмичењу.

Црвено-бели први меч на турниру играју од 19 часова и 30 минута против Олимпијакоса.

То ће бити најјача провера за црвено-беле који су у припремном периоду до сада савладали све ривале.

Последњи меч против Локомотиве Кубањ и сигурна победа улила је додатан оптимизам у нови млади тим Црвене звезде.

Како је тренер Душан Алимпијевић истакао у разговору за Звездин сајт, Звезда ће бити ослабљена јер на турниру неће наступати капитен Бранко Лазић и Перо Антић, али да ће упркос томе меч бити веома значајан поготов за младе играче који нису имали прилику да се сусретну са евролигашким ривалима.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво