Сезонске улазнице за Звезду поново у продаји

Кошаркашки клуб Црвена звезда саопштио је да ће од понедељка, 25. септембра, бити настављена продаја сезонских улазница за предстојећу сезону.

Продаја сезонских улазница ће, како се наводи, трајати до 15. октобра, а моћи ће да се купе сваког радног дана од 12.00 до 20.00 сати у просторијама клуба на Малом Калемегдану.

Такође, продаја сезонских улазница за партере и трибине вршиће се и у тржном центру "Ушће" (продајно место Евентима), као и путем сајта Евентима.

Сезонска улазница за трибине А, Б, Ц и Д кошта 21.000 динара, док за партер Б и партер 4 кошта 34.000 динара. Сезонска за плаву ложу износи 60.000 динара, за ложу 73.000, а за белу ложу 47.000.

Годишња карта за место поред терена кошта 268.000 динара, а за место поред терена у другом реду 203.000 динара.

"Црвено-бели" су навели и да ће се појединачне улазнице за утакмице Евролиге продавати по знатно вишим ценама због ограниченог капацитета дворане, као и да ће цене тих карата бити објављиване од меча до меча.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
16° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се