Кералта: Београд је право место за Фајнал фор

Представница Евролиге Росел Кералта уверена да ће Београд бити одличан домаћин завршног турнира Евролиге. Фајнал фор Евролиге одржаће се од 18. до 20. маја 2018. године, а продаја улазница почиње 26. септембра.

Росел Кералта се захвалила председнику Србије Александру Вучићу и представницима Града што су омогућили да се Фајнал фор Евролиге одржи у Београду.

"Њихова посвећеност од првог дана била је невероватна и то гарантује да ће бити успешан Фајнал фор у Београд. Хвала и Душку Савановићу, чим смо га позвали да буде амбасадор одмах је пристао и рекао 'да, да, да', као и Црвеној звезди на привржености идеји Евролиге", рекла је Кералта на конференцији за медије у Београдској арени.

Она је додала да нема никакву дилему да ће Београд бити прави домаћин Фајнал фора Евролиге, поручивши да је уверена да ће сви уживати у Србији.

"Страст и љубав коју овај град има према кошарци је невероватна. Припремамо више манифестација које ће бити припремане и у граду, тура трофеја, утакмице три на три, 'фан зона' и друге акције", навела је она.

Амбасадор турнира, некадашњи српски кошаркашки репрезентативац Душко Савановић, није крио одушевљење што ће српска престоница угостити најбоље клубове старог континента.

"Велика ми је част што сам амбасадор, са великом радошћу сам прихватио позив. Београд је већ одавно морао да буде домаћин завршног турнира", рекао је Савановић.

Он је истакао да људи у Србији много воле кошарку и да ће бити прави спектакл у Београду.

Фајнал фор Евролиге одржаће се од 18. до 20. маја 2018. године, а продаја улазница почиње 26. септембра.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво