Небојша Илић нови спортски директор Звезде

Небојша Илић, некадашњи ас Црвене звезде, бивши репрезентативац и дугогодишњи тим менаџер КК Црвена звезда, постављен је на место спортског директора Звезде, саопштено је из клуба са Малог Калемегдана.

Илић је црвено-бели дрес носио је у два наврата - у периоду од 1986. до 1993. године и у такмичарској сезони 1996-1997.

Са Црвеном звездом је у сезони 1992/1993 освојио титулу шампиона. 

"Уз Дуција Симоновића, Слободана Николића, Слободана Јанковића... сматра се једним од најбољих Звездиних шутера свих времена. Против Војводине је 1992. године постигао чак 71 поен што је и даље рекорд домаћих првенстава на једној утакмици, а исте такмичарске године је на 43 утакмице убацио 1287 поена, или просечно 29,9 поена по мечу, што је и даље рекорд домаћих шампионата", наводи се у саопштењу Црвене звезде.

"Функцију тим менаџера Небојша Илић је обављао још од 2001. године, и један је од симбола Црвене звезде, клуба у коме је као играч и функционер практично провео цео свој живот", додаје се у саопштењу. 

На месту спортског директора Илић ће заменити Мирка Павловића, који је ту дужност престао да обавља у августу ове године.

"КК Црвена звезда мтс се овом приликом захваљује Павловићу на ангажовању током свог боравка на месту једног од оперативаца клуба, и жели му пуно успеха у будућности, и на новим пословним изазовима који га очекују", саопштено је из клуба. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи