"Орлови" задовољни медаљом: Нисмо имали снаге за злато

Кошаркаши Србије задовољни су освајањем сребрне медаље на Евробаскету, иако остаје жал за победом у финалу. Надам се да ће репрезентација наставити да доноси медаље за нашу земљу, каже селектор Ђорђевић.

"Био сам поносан што сам председник једној групи изврсних људи. Провео сам са њима време на Копаонику, али и у Турској... Хтео бих да се захвалим свима њима, поносан сам на начин на који су презентовали свој грб, своју заставу. Ово је огроман успех, направили смо невероватну ствар", реко је Предраг Даниловић, председник КСС.

Богдан Богдановић био је најбољи играч Србије на Евробаскету у Турској. 

"Кад се све сумира, задовољни смо медаљом. Са спортске стране, није лепо кад се заврши поразом. Честитам саиграчима на успеху на овом првенству, дали смо свој максимум", рекао је Богдан Богдановић.

Милан Мачван је захвалио свима на подршци. 

"Хвала што сте нас подржавали у последња два месеца. Дали смо максимум у овом тренутку, одиграли одличан турнир, али нисмо имали снаге да освојимо злато. Видимо се када крену квалификације", каже капитен Милан Мачван.

Селектор Ђорђевић сматра да морамо бити задовољни оствареним успехом. 

"Хвала на подршци, што сте нас испратили и дочекали на изузетан начин. Ми знамо то да ценимо. Честитке и наклон свима, заслужили су све четитке. Треба да буду поносни на све што су учинили у последња два месеца. Уз све околности, уз доста несреће која нас је пратила, можемо да будемо задовољни и поносни. Још једна медаља у низу... Надам се да ће репрезентација наставити да доноси медаље за нашу земљу", рекао је селектор Александар Ђорђевић.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво