Читај ми!

Хрватски медији: "Схватили смо зашто су Срби сила"

Након полуфинала у коме је Србија победила Русију на Европском првенству у Истанбулу, хрватски портал Индеx.хр хемију у репрезентацији Србије, победнички менталитет и веру српских кошаркаша да могу до злата наводи као главне разлоге успеха српске екипе на овом турниру.

И поред недавне повреде Бранка Лазића и најновије Стефана Јовића, српски селектор Александар Ђорђевић није тражио алибије нити очајавао, оцењује Индеx.хр.

Како наводи, уверио је момке који су били у другом плану да су способни за злато и играчи су му поверовали, одиграли цео турнир "чудесно" и довели су Србију у још једно велико финале.

"Можда ова Србија и није толико квалитетна као што је била она из Рија. Уочи турнира мало ко им је давао шансе за овакав резултат, но хемија у екипи и победнички менталитет који је Ђорђевић уградио у овај састав, довели су га ту где данас јесте - у финале Евробаскета" закључује хрватски портал.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи