Лазаревић, Апић и Давидовац потписали за Звезду

Кошаркашки клуб Црвена звезда потписао је четворогодишње уговоре са Стефаном Лазаревићем, Драганом Апићем и Дејаном Давидовцем, сада већ бившим члановима ФМП-а.

"Потписивањем вишегодишњих уговора Стефана Лазаревића, Дејана Давидовца и Драгана Апића, комплетирана је слагалица Црвене звезде која је склапана током лета 2017. године", наводи се у саопштењу Звезде.

Њих тројица су прошле сезоне наступали за ФМП, у ком су имали запажене улоге у великом успеху и пласману у финале српског првенства.

Лазаревић има 21 годину и поникао је у Звезди, чији је јуниорски тим 2014. предводио до титуле шампиона Европе у Милану.

Апић, који ће ускоро напунити 22 године, поникао је у Хемофарму, док је у ФМП-у боравио две претходне сезоне.

Давидовац има 22 године и наступао је за Пролетер и Вршац, пре него што је прешао у ФМП.

Сва тројица су били чланови млађих репрезентативних категорија Србије, са којима су бележили успехе.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво