Теодосић: Тешко је, све време сам веровао да ћу моћи...

Капитен кошаркашке репрезентације Србије Милош Теодосић изјавио је да му је било изузетно тешко да "пресече" и после много лета у националном дресу донесе одлуку да не игра на Европском првенству.

"Након консултација са доктором и селектором схватио сам да нећу моћи да помогнем друговима, иако је моја жеља, као и увек, велика. Повреда листа је ипак компликованија него што сам мислио", рекао је Теодосић.

Он је истакао да је све време веровао да ће моћи, упркос томе што су прогнозе лекара биле другачије.

"Морам да кажем да је физиотерапеут из Клиперса дошао искључиво и само да би ми помогао да се опоравим што пре и да заиграм на Европском. Нажалост, и он је након снимака и прегледа, као и доктор, схватио да нећу моћи и да ће опоравак трајати дуже од мојих очекивања".

Теодосић истиче да је у овом тренутку најважније да сви заједно дамо подршку момцима који путују у Истанбул и да се у јавности прича и пише само о њима, а не о нама који смо повређени.

"Атмосфера је сјајна, квалитет је увек ту и нема разлога да им не дамо подршку, коју ће они сигурно оправдати", поручио је Теодосић.

Европско првенство одржаће се од 31. августа до 17. септембра у Финској, Турској, Израелу и Румунији. Србија ће играти у Групи Д у Истанбулу са селекцијама Турске, Велике Британије, Русије, Белгије и Летоније.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво