Ђорђевић: Руси агресивни, као да је ЕП

Селектор кошаркашке репрезентације Србије Александар Ђорђевић истакао је да је задовољан већим делом меча у победи над Русијом (85:75) на пријатељском турниру у Хамбургу. Селекција Србије последњи меч на турниру игра од 15.00 против домаће селекције Немачке.

Кошаркаши Србије савладали су Русију са 85:75, у другој утакмици на турниру у Хамбургу.  

"Била је добра, тврда утакмица, изузетно корисна за нас. После меча са Пољском, ушли смо у ритам мечева који ћемо имати на Европском првенству. Руси су свих 40 минута одиграли изузетно агресивно, а управо са таквим односом противника према игри ћемо се сусретати у Турској. Одиграли смо 30 минута са добром контролом игре и у одбрани и у нападу, али смо у тих 10 слабијих минута доста грешили и пуно поена поклонили противнику, што не смемо себи да дозволимо на шампионату", рекао је Ђорђевић после победе над селекцијом са којом ће се састати у групној фази ЕП у Истанбулу.

Он је додао да је расподелио минутажу играчима како би што спремнији дочекали дуел са домаћином Немачком.

"Само три играча играла су преко 20 минута... Према тренутној ситуацији, ово је у великој мери нови тим, без доста играча са Олимпијских игара и морамо кроз тренинге и утакмице да градимо нову игру", закључио је Ђорђевић.

Утакмица између Србије и Немачке игра се од 15 сати.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво