"Орлићи" поражени од Црне Горе у полуфиналу ЕП

Кадетска кошаркашка репрезентација Србије изгубила је од Црне Горе (73:66) у Подгорици меч полуфинала Европског првенства.

Најистакнутији појединац у тиму Слободана Клипе био је Пажин са 18 поена и три пута мање скокова. Ланговић је такође био веома добар, а његов лични скор је био 15 поена и, опет, три пута мање скокова. Крапанџић је имао осам асистенција, шест поена и пет ухваћених лопти.

Најбољи појединац у тиму домаћина био је Влаховић са 21 поеном, уз шест скокова. Кљајић је остварио „дабл-дабл" учинак од 17 поена и 11 склокова, баш као и Томашевић са 12 кошева и 15 скокова.

Кадети Србије ће у недељу од 18 часова играти са Хрватском, екипом коју су савладали са 50 разлике недавно, у мечу за треће место. Финале, које играју Француска и Црна Гора, на програму је три сата касније.

Овако се кретао меч по четвртинама: 

22.18 – Крај меча... Србија је одиграла веома добро последњу деоницу, коју је добила резултатом 20:13, али то није било довољно за потпуни преокрет и коначни тријумф. У финале, победом од 73:66, иде тим Црне Горе. 

21.46 – Може се рећи, већ сада, да је Црна Гора на корак до пласмана у финале, с обзиром да је овај тим решио у своју корист и трећу деоницу (22:15) сусрета и да сада има предност од чак 16 поена (60:46). 

21.09 – Много боља четвртина домаћег тима (18:10), који је, анулирајући нападачки потенцијал нашег тима, стигао до предности од 38:31 након 20 минута кошарке. 

20.48 – Након првих десет минута, селекција Србије има пола коша предности (21:20). 

20.31 – Меч је почео... 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво