Србија без Радуљице на Евробаскету

Стандардни центар кошаркашке репрезентације Србије Мирослав Радуљица због проблема са повредом колена дефинитивно неће играти на првенству Европе у Турској.

Како преноси Блиц, Радуљица има упалу колена, која је много озбиљнија него што се мислило и селектор Александар Ђорђевић мораће да се окрене другим решењима.

Он тренутно на позицији "пет" на располагању има Бобана Марјановића, Огњена Кузмића и Владимира Штимца.

Немања Недовић мора да путује у Малагу, пошто његов клуб жели да дође на контролу. Милоша Теодосића мучи лист и да не би дошло до погоршања повреде, он неће путовати у Хамбург на турнир, већ ће се саиграчима придружити у Атини на трећем припремном такмичењу.

Српски кошаркашки минулог викенда освојили су "Трофеј Београда" победама против Грчке и Црне Горе, наредног викенда играће на "Суперкупу" у Хамбургу против Пољске, Русије и Немачке, а потом одлазе у Атину на "Акрополис куп", где ће играти против Грчке, Италије и Грузије.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво