Мега отворила халу Мега Фектори

Кошаркашки клуб Мега Бемакс отворио је халу "Мега Фектори" на месту досадашње спортске дворане "Спорт Еко" у београдском насељу Браћа Јерковић.

Како се наводи у саопштењу Меге, клуб је преузео управљање том халом у наредних пет година.

"Почевши од лета 2014. године чак деветорица играча Меге су изабрана на три НБА драфта, а у међувремену су четворица отишла директно из клуба у НБА лигу. У клубу се чини све да се тај тренд настави, па је уз младе и талентоване играче који ће и ове године играти у Меги, отварање хале свакако корак у правом смеру", наводи се у саопштењу.

Генерални менаџер Меге Горан Ћакић рекао је да клуб сада има свој дом и у Београду.

"Пронашли свој дом и у Београду где ће у хали 'Мега Фектори' осим првог тима, тренирати и све млађе категорије клуба. На тај начин ће све селекције Меге бити окупљене на једном месту, што је била и једна од идеја водиља приликом планирања даљег развијања клуба у будућности", рекао је Ћакић.

"Желели смо да играчи и стручни штаб могу неометано да тренирају чиме смо, уз обезбеђивање смештаја и исхране у близини хале, омогућили играчима да се у потпуности посвете спортском животу и даљем играчком напредовању, што је уосталом и основни циљ нашег клуба", додао је он.

Ћакић је навео да ће први тим Меге и даље своје утакмице играти у Сремској Митровици са којом "клуб има изванредну сарадњу".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво