Фелдин: ’’Очекује нас узбудљива сезона’’

Нови бек Црвене звезде Џејмс Фелдин допутовао је у Београд. Након што обави неопходна тестирања у среду, Фелдин ће се ставити на располагање тренеру Душану Алимпијевићу.

Нова узданица Црвене звезде Џејмс Фелдин допутовао је летом из Атине у Београд у поподневним часовима. Американца је на аеродрому ''Никола Тесла'' дочекао директор Клуба Давор Ристовић, уручио му пригодне поклоне из Звездиног Фан Сторе-а и разговарао са новим беком црвено-белих.

 

''Како напредују тренинзи? Како изгледа тим?'', упитао је Ристовића Џејмс и већ је било јасно да са нестрпљењем очекује да се придружи саиграчима. То ће се догодити веома брзо јер ће Фелдин у среду обавити потребне прегледе и одмах се ставити на располагање тренеру Душану Алимпијевићу.

''Лет је прошао сјајно. Морао сам мало да причекам ствари јер сам их баш пуно понео'', рекао је на почетку разговора видно расположени Џејмс Фелдин уз каракеристичан осмех, а потом наставио:

''Веома сам узбуђен што сам дошао у Црвену звезду. Већ имам иза себе осам година искуства у европској кошарци и спреман сам за следећи корак. Истраживао сам о Београду, а о навијачима већ пуно знам и биће сјајно играти уз такву подршку. Бићу у потпуности у служби тима и даћу све од себе, зато сам овде. Очекује нас веома узбудљива сезона.''

 

Фелдин је потом причао о навијачима Звезде са којима је имао прилике да се сусретне у дресу Панатинаикоса.

''Невероватно је играти кошарку у атмосфери какву праве Звездини навијачи. То су сигурно најбољи навијачи у Европи. Узбуђен сам што ћу сваке недеље играти у таквој атмосфери'', закључио је Американац.

Фелдин се потом упутио у хотел 'Краун Плаза'' где се сместио и отишао на заслужени одмор након дугог пута који је водио од Сједињених Америчких Држава, преко Грчке, све до српске престонице.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 13. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара