Бранко Лазић: Верујте у нас

Капитен Црвене звезде Бранко Лазић говорио је о репрезентацији и очекивањима пред нову сезону црвено-белих.

"Без обзира што имамо врло мало времена на располагању од доласка са Копаоника, и пред почетак "Трофеја Београд" желео сам свакако да дођем и обиђем момке и упознам се са новим стручним штабом. Атмосфера је радна, одлична, и само тако нека наставе. Ја ћу им се сигурно прикључити потпуно спреман, као и увек", истакао је Лазић који је имао и званични деби за репрезентацију у убедљивој победи Србије над Грчком.

Велики борац и у сваком смислу прави вођа на терену је незамењиви шраф у црвено-белој машинерији. С тога са новим уговором је стигла и капитенска трака за коју Лазић каже да представља велику част.

"Улога капитена је велика част. Нова улога ми није у потпуности непозната јер сам до сада имао статус заменика и знам веома добро која је њена тежина. Трудићу се да оправдам указано поверење и да својим примером на најбољи начин покажем младим играчима, који ће представљати окосницу новог тима, шта значи дрес Црвене звезде", рекао је Лазић који се потом осврнуо на нови тим Црвене звезде.

"Спадам међу најискусније, али ту је и Милко, а сада нам се придружио и Марко. Нас тројица смо пуно тога прошли у каријерама и мислим да ћемо имати шта да научимо младе саиграче. Звездини циљеви су увек они највиши, а ја сам сигуран да ћемо напорним радом успети да дођемо до нивоа који захтева борба на три фронта", рекао је Лазић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво