Фелдин ново Звездино појачање

Доскорашњи бек Панатинаикоса Џејмс Фелдин, ново је појачање Црвене звезде, са којом је потписао двогодишњи уговор, саопштено је на сајту београдског клуба.

Фелдин који је рођени Њујорчанин, висок је 194 центиметара, тежак је 91 килограм, игра на позицији бека шутера, а претходне две сезоне наступао је за екипу Панатинаикоса.

Џејмс Фелдин је рођен 26.јуна 1988.године, а након колеџ каријере у "Квинипеку" од 2006-2010.године, своју професионалну каријеру градио је махом у европским клубовима.

Након играња за Бреоган, преселио се у Фуенлабраду, где се задржао у периоду од 2012. до 2014.године, да би се преселио у Италију и екипу Кантуа.

Након кратке епизоде у Порторику, од лета 2015.године био је члан Панатинаикоса.

Паралелно са клупском каријером, Фелдин је иако рођен у САД, наступао за репрезентацију Доминиканске Републике на свим већим такмичењима у Јужној Америци,  јер му је мајка рођена у тој земљи.

"Доласком Фелдина, Црвена звезда мтс је добила фантастичног стрелца и нападача, а уговор је потписан на период од две године", наводи се у саопштењу на сајту Црвене звезде.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво