Невоље у Кливленду, Ирвинг тражио трејд

Да у редовима актуелног вицешампиона НБА лиге, екипи Кливленд Кавалирса не влада најбоља атмосфера, потврђено је одлуком једног од најбољих играча тима Кајри Ирвингa, који је од челника клуба затражио промену средине.

Ирвинг је као разлоге због чега жели да промени средину навео то што не види како Кливленд може да се супротстави Вориорсима, веома лош посао челника клуба током лета у ком су до сада довели Калдерона, Османа и Грина, али и то што није сигуран да ли ће главна звезда тима и НБА лиге, Леброн Џејмс, остати у Кливленду по завршетку сезоне.

Ирвинг је навео четири дестинације у које би желео да буде трејдован, а то су Сан Антонио, Њујорк, Мајами и Минесота.

Овом одлуком, Ирвинг је шокирао навијаче широм света, али можда и највише управу Кавса пред којима је веома тежак задатак.

Кливленд је отпустио генералног менаџера Дејвида Грифина пре месец дана из разлога што није успео да у тим доведе неке од најбољих слободних агената, нити да трејдује за неке од звезда лиге попут Џорџа, Батлера, Хејворда и Ентонија.

На Грифиновом наследнику ће бити још тежи задатак јер је Ирвинг ову одлуку донео у најгорем могућем тренутку и тиме смањио опције и играче које би Клиленд могао заузврат да доведе.

Према наводима И-Ес-Пи-Ена (ЕСПН), Ирвинг је изразио највећу жељу да заигра у Спарсима, па се тако помиње одлазак Ламаркуса Олдриџа у Кавсе.

Ипак, не треба искључити ни опције попут Њујорка или Минесоте који би такође имали шта да понуде за 25-годишњег плејмејкера.

 

 

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи