Јуниори Србије без полуфинала

Јуниорска кошаркашка репрезентација Србије елиминисана је у четвртфиналу Европског првенства на Криту, пошто је изгубила од Француске 86:67 (16:16, 16:17, 18:23. 17:30).

Селекција Француске, која је Србији убацила чак 16 тројки, у полуфиналу се састаје са Израелом.

У мечу четвртфинала изабраници селектора Владимира Ђокића одиграли су најслабији меч на шампионату што их је кошатало пораза од селекције Француске.

Наш млади тим је све време веома лоше шутирао (29%), али је био у егалу све до финиша треће четвртине када је ривал серијом прецизних шутева за три поена успео да се одлепи и у самој завршници дође до уверљивог тријумфа: Србија - Француска 67:86 (16:16, 16:17, 18:23. 17:30).

У наставку шампионата репрезентација Србије бориће се за пласман од 5. до 8. места.

Следећу утакмицу репрезентативци Србије одиграће у суботу против селекције Исланда.

СРБИЈА У20: Пено 16, Капетановић 3, Глишић 7, Јовановић 8, Маринковић 8, Танасковић 10, Ђорђевић , Симанић 5, Кенић 2, Степановић, Мусић, Ракочевић 8.

ФРАНЦУСКА У20: Окобо 25, Она Ембо 2, Бенгабе 2, Пориер 4, Жетна, Денис 9, Гомбау 2, Нуа 21, Ерго 4, Году-Шиа 3, Ватије 2, Дијавара 12.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво