Јуниори у четвртфиналу Европског првенства

Млада кошаркашка репрезентација Србије пласирала се у четвртфинале Европског првенства на Криту, пошто је у осмини финала победила Украјину са 98:63 (24:11, 27:17, 25:14. 22:21).

Најефикаснији у победничком тиму био је Вања Маринковић са 17 поена, Немања Капетановић је постигао 14, док су Милош Глишић и Никола Танасковић додали по 13 поена.

Изабраници селектора Владимира Ђокића су сјајном игром дошли су до убедљиве победе против селекције Украјине.

Ривал Србије је био равноправан само у првих неколико минута, а онда је уследила серија Србије од 21:1 која је одредила даљи ток утакмице.

Србија: Пено 8, Капетановић 14, Глишић 13, Јовановић 4, Мариковић 17, Танасковић 13, Ђорђевић 12, Кенић 7, Степановић 2, Мусић 2, Ракочевић 6.

Украјина: Ватазок, Ткаченко 6, Тиртишник, Јагодин 8, Мусијенко 4, Михаљчик 18, Бероскин, Павлов 4, Скапинцев 6, Антоненко 6, Хоробченко, Зотов 11.

Противник Србије у четвртфиналу шампионата на Криту биће селекција Француске.

Меч се игра у четвртак од 18.00.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи