Наташа Ковачевић: Срце ми је пуно

Наташа Ковачевић не може без кошарке, игра под обручима је њен живот и српска хериона је добила нову улогу – биће промотер Европског првенства за кошаркашице 2019. године у Србији.

Наша земља је на Борду ФИБА одржаном у Прагу добила организацију великог такмичења. Групна фаза ће се играти у Нишу и Зрењанину, док је Београд резервисан за завршницу Европског првенства. Друге две групе биће у Летонији.

Наташа је била изненађење у презентацији Кошаркашког савеза Србије и није крила одушевљење због нове улоге.

"Прво морам да се захвалим председнику КСС Предрагу Даниловићу и генералном секретару Дејану Томашевићу што су ми пружили прилику да покушам да помогнем да наша земља добије организацију ЕП. То је заиста велика ствар. Такође, огромна је част бити у истој просторији са тим великим људима и кошаркашким именима. Могу да кажем да смо сви заједно дали све од себе и све је прошло како треба. Срце ми је пуно што ћемо 2019. године баш ми бити организатори Европског првенства.

Србија је у конкуренцији за добијање домаћинства две групе, али и завршнице ЕП победила Русију, која од 80-их година прошлог века није била домаћин великог такмичења.

"Верујем да је Србија путем презентације КСС понудила много боље и квалитетније услове од Русије. Већ од овог момента почиње припрема и реализација организовања једног таквог догађаја. Сигурна сам да ће Србија одлично урадити велики посао", закључила је Ковачевић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво