Шампиони за РТС: Нисмо изненађени, за ово смо се спремали!

Непосредно после освајања нове титуле шампиона света у баскету, Душан Домовић Булут и Марко Ждеро рекли су за сајт РТС-а да су се дуго спремали за остварење овог циља и да нису изненађени овим резултатом.

Српски тим савладао је екипу из Холандије у финалу са 21:18 и тако одбранио титулу светског првака.

Душан Домовић Булут, најбољи баскеташ света, рекао је да га ново злато није ни мало изненадило:

"Ја нисам изненађен уопште. Пуно рада је утрошено у ово а то људи можда не виде. Али, ми смо свој живот посветили такмичењу у овом спорту и освајању оваквих, златних медаља. Радили смо много и пре него што је ово постала олимпијска дисциплина, и бићемо у овоме и после Олимпијских игара у Токију. Значи, ту смо да останемо!", поручио је Булут за сајт РТС-а.

Његов саиграч Марко Ждеро је такође био веома узбуђен, поручивши да су се сви заједно вредно спремали за ово првенство:

"Пресрећан сам и еуфоричан. Од јануара смо били у сали, јако пуно тренинга, пуно зноја и одрицања за ово и некако самим тим све ово што смо урадили на крају је много лепше и слађе", рекао је Ждеро у изјави за наш портал.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво