Богдановић: Одлазак у НБА зависи од много фактора

Кошаркаш Фенербахчеа и репрезентативац Србије Богдан Богдановић рекао је да још није одлучио да ли ће отићи у НБА, и да та одлука зависи од много фактора.

"Кад сам одлазио у Фенербахче, одлазио сам циљем да одем у НБА. Да ли ће се то десити ове године, да ли следеће, да ли за пет – видећемо. Нисам још одлучио. Сваког лета сам одлучивао, тако да ћу и овог. Зависи од много фактора. Не могу да кажем да су само финансије или само игра, минути. Све заједно", рекао је Богдановић новинарима у Београду.

"Кажу да је најбоље да се оде кад је најлепше... Тако сам отишао и из Партизана, али као што рекох, зависи од много фактора", додао је он.

Навијачи Фенербахчеа после освајања Евролиге и првенства Турске направили су снимак у ком су позвали Богдановића да остане у клубу, а он је рекао да му није лако после тог позива.

"Направили су га и прошле године, не на овом нивоу, наравно. Навијачи Фенера су невероватни, много ми значе... Сигурно да им после ове сезоне и свих ових успеха није свеједно. Није ни мени", рекао је Богдановић.

Упитан како је прославио титулу првака Европе, Богдановић је казао да није имао времена за то због такмичења у турском плеј-офу.

"Искрено, нисам ни имао времена да прославим титулу првака Европе. Одмах сам отишао на турски плеј-оф и концентрисао се на то, нисам стигао да прославим, али биће времена. Феноменално се осећам, ту ноћ, тај дан. Осећам се као шампион Европе, то је највећи успех", рекао је Богдановић.

Богдановићу следи одмор, а потом и окупљање репрезентације 20. јула на почетку припрема за Европско првенство.

"Нисам стигао да размишљам о репрезентацији, нисам имао времена, искрено. Само се надам да ћемо се окупити у најјачем саставу. Ја долазим, то знам", закључио је Богдановић.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 19. март 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво