Хемофарм - Ковин 89:70

У утакмици шестог кола првенства Србије за кошаркашице екипа Хемофарма савладала је у Вршцу тим Ковина са 89:70 (23:21, 20:20, 24:14, 22:15).

У спортској дворана "Миленијум", пред око 300 гледалаца, судили су: Игњатовић (Гроцка) и Миловановић (Ниш).
Хемофарм: Радочај 11, Бутулија 14, Ризвић 11, Дојчиновић 6, Николић, Станковић 15, Вучковић, Ковачевић 15, Цветановић 2, Шапоњић, Остојић 7, Митов 8, Петровски.
Ковин: Мушовић, Марковић, Ђорђевић 9, Костић 3, Бајић 19, Бубњевић, Станић 16, Велисављевић 20, Јовичић, Јовановић 3, Перовић, Перић.

У првом делу сусрета гошће су пружиле веома добру, да би тек у другој половини меча Вршчанке успеле да побољшају одбрану и постепено направи значајнију резултатску разлику - 89:70.
У победничкој екипи најефикасније су биле Биљана Станковић, Дара Ковацевић и Дајана Бутулија , а код гошћи највиаае су се истицале Велисављевић и Тамара Бајић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи