Џејмс: Немам разлог да погнем главу

Кошаркаш Кливленда Леброн Џејмс рекао је да нема разлог да погне главу после данашњег пораза од Голден Стејта у финалној серији НБА лиге. “Ратници” су победили Кливленд са 129:120 и тријумфовали са 4:1 у финалној серији, освојивши по пети пут титулу НБА шампиона.

"Немам разлог да погнем главу и да се осврћем на нешто што сам могао да урадим или што није требало да урадим или што сам могао боље да урадим за тим. Оставио сам све што сам имао на терену у свакој од пет утакмица финала", рекао је Џејмс после пораза.

Џејмс је у финалној серији у просеку бележио трипл-дабл у пет утакмица, али је Кливленд поражен од Голден Стејта са 4:1 у победама.

Он је у последњој утакмици имао 41 поен, 13 скокова и осам асистенција, а Кливленду није помогло и то што је добру партију пружио и Кајри Ирвинг са 26 поена, пошто је изгубио са 129:120.

Кливленд сада има два пораза од Голден Стејта у, како су амерички медији назвали, трилогији финала између та два клуба.

Прошле сезоне је Кливленд постао прва екипа у историји НБА лиге која је у финалу стигла заостатак 3:1 и освојила трофеј, први велики за град још од 1964. године.

Голден Стејт је од тада постао јачи за Кевина Дурента, који је у био МВП овогодишњег финала.

"Прошле године смо успели да их стигнемо, али су они добили једног од најбољих играча које сам икада видео у овој лиги. Урадили су одличан посао тиме што су га довели.

Ствари које су радили прошлог лета су им се очигледно исплатиле", казао је Џејмс.

Леброн Џејмс је имао спектакуларну финалну серију, у којој је током пет утакмица просечно давао 33,6 поена и имао 12 скокова и 10 асистенција, што ипак није било довољно Кливленду.

Кливленд ће у следећој сезони морати да тражи нова решења како би и четврту годину заредом играо финале.

Џејмс је рекао да очекује још већу конкуренцију.

"Тимови и франшизе ће покушати да схвате начин нашег успеха, како направити праву групу момака да би могли да нам парирају. Голден Стејт је баш такав тим, савршено уклопљен", рекао је Џејмс.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара