Читај ми!

Тресач добио отказ због изјаве "ФМП 1 или ФМП 2"

Како сазнаје портал МОНДО из поузданих извора кошаркаш Спартака из Суботице Ђорше Тресач добио је отказ, а уз то и и одлуку клуба да га казни одузимањем две и по месечне плате.

Ђорђе Тресач (29) од петка поподне више није кошаркаш Спартака из Суботице!
Изјава о "лакшем тренингу" Партизана после утакмице са његовим тимом у четвртак увече (100:80), као и то што је пожелео црно-белима да освоје титулу "свеједно да ли против ФМП-а 1 или ФМП-а 2", коштаће га ангажмана у самом финишу сезоне, али и новчано.

Спартак је у званичном саопштењу најавио да ће "овакво понашање најоштрије казнити", а МОНДО из поузданих извора сазнаје да је Тресач у оквиру решења о отказу добио и одлуку клуба да га казни одузимањем две и по месечне плате.

Крилни кошаркаш потписао је за Спартак почетком јануара и те две и по плате се односе на новац који му је клуб до јуче дуговао, а који сада неће "видети" због неодмерене изјаве.

Тресач је у другој половини сезоне био један од најбољих играча Спартака, а Партизану је на свом, показало се, опроштајном мечу убацио 19 поена.

Изјавом о "два ФМП-а", овај декларисани навијач Партизана је алудирао на однос клуба из Железника са Црвеном звездом, у оквиру Унапред припремљеног плана реорганизације црвено-белих, који су лета 2011. били у финансијском колапсу и спас су потражили у сарадњи са ФМП-ом и Небојшом Човићем.

ФМП, који се такмичи у Суперлиги Србије и на путу је да се поново пласира у АБА лигу, формално правно је потпуно засебан клуб, али у пракси је део Звездиног система и сматра се њеним развојним тимом.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво