Читај ми!

Милојевић: Победа против Динамика и пласман у Јадранску лигу

Тренер кошаркаша Мега Лекса Дејан Милојевић рекао је да његова екипа има велику жељу да се у предстојећој утакмици Супер лиге реваншира Динамику за пораз у првом делу првенства Србије и на тај начин избори пласман у плеј-оф и у Јадранску лигу. Меч је на програму у недељу од 20.00 часова.

"У недељу имамо прилику да решимо питање пласмана у плеј-оф Супер лиге и играња Јадранске лиге наредне сезоне. Противник је Динамик који нас је победио у Сремској Митровици и свакако имамо велику жељу да се реванширамо. Играма су показали свој квалитет, пре два кола их је Партизан тамо добио тек после продужетка. Ако поновимо агресивну одбрану из претходних утакмица, верујем да ћемо стићи до победе и циља, играња Јадранске лиге и наредне сезоне", рекао је Милојевић.

После 11 одиграних утакмица у Супер лиги, Мега Лекс је са скором од шест победа и пет пораза на четвртом месту, док Динамик има две победе мање.

"Предстоји нам изузетно битна утакмица против екипе Динамика на њиховом терену. Победили су нас у првој утакмици и тиме су доказали да су једна од најбољих екипа у КЛС-у. Ми смо показали да смо у успону форме и ако одржимо тај ниво игре и у недељу, можемо да се надамо повољном резултату за нас и испуњењу циља, а то је пласман у АБА лигу", рекао је кошаркаш Меге Ђорђе Симеуновић.

Како је наведено на сајту Меге, под знаком су питања наступи Влатка Чанчара и Марка Тејића.

Мега ће у недељу од 20.00 на Дорћолу гостовати Динамику у 12. колу Супер лиге Србије.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво