Читај ми!

Јовић се нада доброј игри и победи против Вршца

Кошаркаш Црвене звезде Стефан Јовић изразио је наду да ће црвено-бели пружити добру игру и да ће остварити победу у предстојећој утакмици против Вршца у 12. колу Супер лиге Србије. Меч је на програму у недељу од 13.00 часова у дворани „Александар Николић“.

"Одиграли смо тешку утакмицу против Меге, и најважније је да смо обезбедили бодове. Ипак, има још да се игра, и морамо да будемо максимално концентрисани, не сме бити никаквог опуштања. Против екипе Вршца у првом делу смо одиграли добру утакмицу, али у истом ритму морамо одиграти и ову, уз чврсту одбрану и максималан респект противника. Није нам лако, играмо кроз целу Супер лигу практично некомплетни, ово ће нам бити 77. или 78. утакмица ове сезоне, али знамо шта нам је задатак и циљ", рекао је Јовић за клупски сајт.

Продаја карата за утакмицу против Вршца је почела, а цене су 200 динара за трибине, 400 за партер "Б" и партер "4", док плава и бела ложа коштају 600, а ложа 800 динара. За седишта поред терена треба одвојити 3.000 динара.

Црвено-бели имају 10 победа и један пораз и тренутно се налазе на деоби првог места са Партизаном у Супер лиги Србије, док је Вршац седми са два тријумфа из 11 утакмица.

Звезда у недељу у дворани "Александар Николић" од 13.00 дочекује Вршац у 12. колу Супер лиге Србије.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
16° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се