Ајверсон: Само поређење са Џорданом говори о Леброну

Члан кошаркашке Куће славних и бивша НБА звезда Алан Ајверсон рекао је да веома воли и поштује Леброна Џејмса, али не воли када "краља" пореде са "црним Исусом", односно Мајкл Џорданом.

Још од када је дошао у НБА лигу почела су поређења тада младог Леброна са чувеник Џорданом. Та поређења трају и данас, а трајаће извесно и даље.

Међутим, не воле баш сви да се сврставају на једну или другу страни у расправи ко је "GOAT" ("Greatest Of All Time", односно најбољи играч свих времена), а међу њима је Алан Ајверсон, некада велика звезда НБА лиге и однедавно члан Куће славних у Спрингфилду.

"Волим Леброна, али мрзим поређења њега са Мајклом. Опет, само поређење са 'црним Исусом' вам говори какав је играч Леброн", каже популарни "Одговор".

"Да се разумемо, Леброн ће сигурно завршити на кошаркој планини Рашмор (планина у Америци на којој су исклесане статуе четири председника САД). Међутим, пошто сам се угледао на Мајкла, не могу никога да ставим испред њега. Стварно сам желео да будем као он, одувек, али ви сада имате велики број клинаца који жели да буде као Брон", појаснио је Ајверсон, који је са Џејмсом играо у тиму САД који је у Атини освојио бронзу на Олимпијским играма 2004. године.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво