Милојевић: Да пружимо добар отпор Звезди

Тренер кошаркаша Мега Лекса Дејан Милојевић изразио је наду да ће његова екипа пружити добар отпор Црвеној звезди у предстојећој утакмици Суперлиге Србије.

Кошаркаши Мега Лекса ће у четвртак наставити такмичење у Суперлиги, када ће у 11. кола у Сремској Митровици дочекати лидера на табели Црвену звезду.

"Сутра дочекујемо Звезду о чијим квалитетима је излишно говорити. Ми смо серијом добрих мечева и победа, успели да се подигнемо из тешке ситуације у којој смо били. Са Звездом смо ове сезоне два пута одиграли добре мечеве и надам се да ће и у четвртак бити тако. За шта ће то бити довољно на крају, видећемо", рекао је Милојевић за клупски сајт.

Крилни центар Мега Лекса Сава Лешић је истакао да екипа жели да се прикаже у што бољем светлу против Звезде.

"Очекује нас изузетно тешка утакмица против Црвене звезде која је први фаворит такмичења. Потребно је да одиграмо без оптерећења и да покушамо да наставимо у истом ритму као до сада. Желимо да се прикажемо у што бољем светлу. Неће бити лако, али покушаћемо да искористимо сваку прилику која нам се укаже на овом мечу", казао је Лешић.

Меч је уместо с првобитних 19 часова, одлуком КЛС-а померен за 19.30.

Екипа Дејана Милојевића после одиграних 10 кола заузима четврто место са шест победа и четири пораза, док је Звезда на деоби првог места са девет тријумфа и једним поразом.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи