Читај ми!

Партизан кажњен са 90.000 због испада на дербију

Кошаркашки клуб Партизан кажњен је са 90.000 динара због испада навијача на дербију против Црвене звезде у 9. колу Суперлиге Србије.

Директор такмичења Леон Делеон образложио је да је Партизан санкционисан зато што су навијачи црно-белих бацали тврде предмете на клупу Црвене звезде и убацивања топовског удара поред терена.

У истом колу кошаркаш чачанског Борца Марко Мариновић кажњен је са 12.000 динара због техничке грешке на мечу против Мега Лекса, док КК Спартак мора да измири финансијске обавезе до 24. маја јер у супротном неће имати право наступа у 11. колу Суперлиге.

Делеон је такође напоменуо да и понашање навијача Црвене звезде заслужује санкционисање, али према Пропозицијама такмичења гостујућа екипа одговара за понашање својих присталица само ако их организовано доведе на утакмицу, што овога пута није био случај.

Парови 10. кола Суперлиге, данас:
Црвена звезда - ФМП (18 сати),
Вршац - Мега Лекс (18),
Динамик - Партизан (19) и
Борац - Спартак (20.30).

Табела: Црвена звезда 8/1, Партизан 8/1, ФМП 6/3, Мега Лекс 5/4, Динамик 4/5, Борац 3/6, Вршац 1/8, Спартак 1/8.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво