Јуниори Звезде изгубили од Париза на Ф8 Евролиге

Јуниори Црвене звезде доживели су други пораз на Фајнал-ејту у Истанбулу, пошто су у А групи у Истанбулу изгубили од вршњака Париза 77:62.

Екипа Слободана Клипе на тај начин остали без теоретских шанси да избори пласман у финале Евролиге четврту годину у низу.

Одличну партију пружио је Алекса Ускоковић са 27 поена, али је био практично усамљен јер ниједан његов саиграч није био двоцифрен, док је у победничком тиму Иван Феврије дао 20, а Жоел Ајаји и Јаник Блан по 14.

Млади кошаркаши Црвене звезде у последњем колу у суботу од 10 сати играју против Барселоне.

Други српски представник Мега Бемакс, после изненађења против Реал Мадрида (84:80) игра против Жалгириса 2. колу Б групе.

Мегини јуниори, после Реал Мадрида, славили су и над Жалгирисом у пенал завршници 72:71.

Мегу је до победе водио Грузијац Гога Битадзе са 26 поена, Михајло Јовичић убацио је 16, а код литванског тима Рокас Јокубаитис завршио је меч са 21.

Изабраницима Владе Вукоичића за финале Евролиге потребан је тријумф над Фенербахчеом, у суботу од 14 сати. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво