ФМП лако до победе против Вршца

Кошаркаши ФМП-а из Железника победили су на свом терену Вршац са 83:63 (26:25, 14:14, 24:11, 19.13) у утакмици деветог кола Суперлиге Србије.

Најефикаснији у побендичком тиму био је Марко Љубичић са 15 поена, док су Џона Болден и Дејан Давидовац постигли по 14, а уз то је аустралијски кошаркаш имао и седам скокова.

У екипи Вршца истакао се Мирко Ђерић са 15 поена, док је Стефан Фундић постигао 12.

Вршац је у провом полувремену пружио јак отпор ФМП-у, али је екипа из Железника у другом делу заиграла знатно боље, пре свега у одбрани, док је напад и даље био на нивоу из прве две четвртине.

Екипа Вршца на то није имала одоговор, па је доживела осми пораз у Суперлиги, док је ФМП забележио шести тријумф и тако остао на трећем месту првенства Србије.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи