Клиперси изједначили, Бостон и Вашингтон у полуфиналу

Кошаркаши Вашингтона и Бостона играће у полуфиналу Источне конференције НБА лиге, пошто су са 4:2 у серији елиминисали Атланту, односно Чикаго. Клиперси изједначили против Јуте на 3:3 у серији и изборили мајсторицу.

Седми меч између Јуте и Лос Анђелес Клиперса одлучиће ко ће у полуфинале Запада и на мегдан Голден Стејту.

Клиперси су до мајсторице, коју ће играти на свом терену, дошли победом у Јути 98:93 и то без Блејка Грифина, па је одговорност преузео Крис Пол и са 29 поена и осам асистенција био најбољи појединац меча.

Дабл-дабл забележио је Деадре Џордан са 13 погодака и 18 скокова, а Јути није помогао ни Гордон Хејворд са 31 поеном.

Вашингтон је рано јутрос направио одлучујући брејк у Атланти 115:99, док је Бостон, такође у гостима, тријумфовао над Булсима 105:83.

Поново је блистао тандем Виздарса Џон Вол са 42 поена и Бредли Бил са 31, Маркиф Морис додао је 17, док је у пораженом тиму Пол Милсап имао 31.

Бостон је направио велики преокрет од 0:2 до 4:2, а сада најефикаснији био Ејвери Бредли са 23, а Џерард Грин је убацио 16.

 

Резултати:

Атланта - Вашингтон 99:115

Чикаго - Бостон 83:105

Јута - Ел-Еј Клипес 93:98

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво