Читај ми!

Сан Антонио и Торонто у полуфиналима НБА лиге

Кошаркаши Сан Антонија и Торонта пласирали су се у ноћи између четвртка и петка у полуфинала Западне, односно Источне конференције НБА лиге. Тим из Тексаса победио је Мемфис у гостима са 103:96 и тако се са 4:2 у победама пласирао у другу рунду плеј-офа, где их чека Хјустон, док је Торонто са 92:89 био бољи од Милвокија и тако такође славио са 4:2 у првом колу плеј-офа.

Сан Антонио је до тријумфа над Мемфисом предводио Кавај Ленард са 29 поена, девет скокова и четири асистеције, док је Тони Паркер постигао 27, уз четири асистенције.

Прво полувреме обележила је изједначена игра на обе стране терена, да би Мемефис офанзивно ушао у други део и стекао двоцифрену предност, али је Сан Антонио узвратио и стигао до преокрета. У завршници сусрета истакао се Тони Паркер, који постигао четири везана поена и тако свом тиму донео пласман у полуфинале Западне конференције.

У екипи Мемфиса истакао се Мајк Конли са 26 поена и пет асистенција, док је Марк Гасол додао 18, а Зек Рендолф је постигао 13 поена.

Торонто је на гостовању против Милвокија током целог сусрета био у предности која је у једном тренутку износила и 25 поена, али је екипа из Висконсина ухватила прикључак, а чак имала и два напада за продужетак, али ипак није успела да дође до подвига.

Торонто је предводио Демар Дерозан са 32 поена и четири скока, док је Кајл Лаури додао 13.

У екипи Милвокија исткао се Јанис Антетокоунмпо са 34 поена и девет скокова, док је Крис Мидлтон постигао 19, а Метју Делаведова је убацио 12.

Торонто ће се у полуфиналу Источне конференције састати са Кливлендом, који је са 4:0 у првом колу плеј-офа био бољи од Индијане.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи