Бостон и Оклахома смањили заостатак, Клиперси повели

Кошаркаши Бостона савлaдали су Булсе у Чикагу са 104:87 и тако смањили резултат у серији на 2:1. Оклахома је учинила исто против Хјустона тријумфом на свом терену од 115:113, док су Клиперси узвратили брејк "џезерима" слављем у Јути од 111:106, за вођство од 2:1 у победама.

Чикаго је у трећи меч ушао без првог плеја Ражона Ронда (поломио палац) и то се и те како осетило у њиховој игри. Замене Грент и Картер-Вилијамс нису успеле да резиграју тим, ни да сачувају омаленог Ајзеју Томаса, који је меч завршио са 16 поена и 9 асистенција.

На крају, убедиљва победа гостију из Масачусетса - 104:87.

Најефикаснији "селтикс" био је Ал Хорфорд са 18 кошева, док је на другој страни Двејн Вејд убацио био најефикаснији са истим учинком.

Следећи, четврти меч се такође игра у Чикагу.

Расел Вестрбук и његова "грмљавина" успели су да први пут у четвртфиналној серији приземље "ракете" из Хјустона - било је 115:113, у врло интерсантном мечу у Оклахоми.

Популарни "The Brodie" је традиционално био најефикаснији у свом тиму, забележивши нови трипл-дабл од 32 поена, 13 скокова и 11 асистенција.

На другој страни, Вестбруков највећи ривал за титулу МВП-а лиге Џејмс Харден убацио је 44 поена, уз по шест скокова и асистенција.

И наредни меч игра се у "Чисапик" арени, А "рокитси" имају вођство од 2:1.

Лоса Анђелес клиперси су у трећем мечу серије против Јуте вратили брејк, који су Џезери направили на почетку серије. Победили су у гостима са 111:106.

Крис Пол је био најбољи у редовима победника са 34 поена и 10 асистенција, док домаћем тиму ни 40 поена Гордона Хејворда нису била довољна да одбране терен.

Клиперси сада имају предност од 2:1, а четврти меч игра се такође у Јути. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи