Звезда убедљиво започела одбрану Суперлиге

Кошаркаши Црвене звезде савладали су екипу Спартака у Суботици резултатом 89:54 у првој утакмици Суперлиге Србије.

Најефикаснији у убедљивој победи гостију били су Бјелица са 21 и Симоновић са 18 постигнутих поена. 

Код Спартака су били најрасположенији Кесар са 10 постигнутих поена и Николић са девет.

Екипа Дејана Радоњића је на гостовању у дворани "Дудова шума" наступила без Стефана Јовића и Бранка Лазића, али то црвено-беле није спречило да очекивано убедљиво победе Суботичане.

Звезда је већ после три минута игре водила са 8:2 и то највише захваљујући центру Огњену Кузмићу, који је постигао првих шест поена.

Спартак је успео да до средине тог периода ухвати прикључак и дође на 9:10, али је Звезда одговорила серијом од 10:1 и тако на прву паузу отишла сa двоцифреном предношћу.

Домаћин је до средине друге четвртине успео да колико-толико остане у мечу, био је на једноцифреном заостатку, али је Звезда пред полувреме предвођена Марком Симоновићем и четири везане тројке отишла на 21 поен предности.

Спартак у наставку сусрета није имао одговор на добру игру Звезде, која је до краја сусрета констатно увећавала предност, која је у једном тренутку износила и 50 поена.

Звезда ће у наредном колу у уторак дочекати Партизан у дворани "Александар Николић", док ће Спартак у среду играти у гостовању са Динамиком.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво