Познати полуфиналисти Фибине Лиге шампиона

Познати су учесници првог фајнал-фора Фибине Лиге шампиона. После четвртфиналних дуела, на Завршни турнир пласирали су се турски Банвит, француски Монако, италијанска Венеција и шпански Иберостар Тенерифе.

У реванш мечевима четвртфинала, најзанимљивије је било у Немачкој, где је Банвит надокнадио минус од пет поена из првог меча против Лудвигсбурга и поготком Тиодора у последњој секунди меча однео победу од 59:53.

Монако није имао већих проблема против Сасарија, па је после победе код куће од 11 поена разлике, славио победу и у Италији – 79:76.

Екипа Тенерифа забележила је победу на свом терену против Вилербана – 61:51, док је у првом мечу у Француској било нерешено 62:62.

Последњи учесник првог фајнал-фора Фибине Лиге шампиона је Венеција, која је у завршници меча савладала турску Каршијаку са 74:66. Турски тим је у првом мечу забележио победу од 74:71.

Завршни турнир Фибине Лиге шампиона на програму је од 28. до 30. априла, а домаћин ће бити једна од четири најбоље екипе у такмичењу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво