Бостон бољи од Торонта

Кочаркаши Бостона постигли су седму победу у НБА лиги. Савладсали су Торонто 94:87, иако су гости из Канаде водили са 12 поена предности на полувремену.

Бостон су до победе предводили Пирс (21 поен, 10 скокова и 3 асистенције). У редовима Торонта бољи од осталих био је Џермејн О Нил са 23 поена и 11 скокова.

Кошаркаши Феникса савладали су Мемфис са 107:102. После изједначеног првог полувремена, домаћин је добио трећу четвртину са 12 разлике, што је било недостижно за Гризлије.

Најефикаснији у екипи Феникса био је Барбоса са 27 поена. За Мемфис је 17 минута играо Дарко Миличић (2 поена, 2 скока), док Марко Јарић није улазио у игру. Мајо је са 33 поена и 3 скока имао свој дан, али то није помогло гостима за забележе тријумф.  

Резултати НБА утакмица у ноћи између понедељка и уторка:

Индијана - Оклахома 107:99
Орландо - Портланд 99:108
Бостон - Торонто 94:87
Мајами - Њу Џерси 99:94
Феникс - Мемфис 107:102

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво