Дабл-дабл Теодосића, победа Дарушафаке

Кошаркаши московског ЦСКА победили су у гостима екипу Уникса из Казања са 85:74 (25:18, 19:15, 30:24, 11:17), у утакмици 28. кола Евролиге. Дарушафака славила против Галатасараја и пришла Звезди.

Руски тим је уписао 21. победу и први је на табели, док Уникс има исто толико пораза.

ЦСКА је до победе водио Нандо де Коло са 22 поена, а најбоље га је пратио српски кошаркаш Милош Теодосић, који је меч завршио са 12 поена и 12 асистенција.

У пораженом тиму најбољи је био Кит Ленгфорд са 17 поена. Бивши кошаркаш Партизана Данило Анђушић постигао је седам поена.

ЦСКА у наредном колу игра у гостима са Панатинаикосом, док Уникс у Београду игра против Црвене звезде.

Дарушафака је на свом терену савладала Галатасарај са 73:67 (16:18, 21:21, 24:13, 12:15).

Дарушафака је тренутно на деветом месту на табели са скором од 14 победа и 14 пораза, односно има тријумф мање од осмопласиране Црвене звезде. Галатасарај је уписао 18. пораз и налази се на 13. позицији.

Дарушафаку је до врло важне победе водио Бред Ванамејкер са 20 поена, а најбоље га је пратио Вил Клајбурн са 15 поена. Најефикаснији у пораженом тиму био је српски кошаркаш Владимир Мицов са 17 поена.

Екипа Дејвида Блата у наредном колу гостује Бамбергу, док у последњем дочекује Звезду на свом терену.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
25° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво