Принтезис: Осећам се помало лоше...

Кошаркаш Олимпијакоса Јоргос Принтезис, стрелац победничког коша против Црвене звезде у Евролиги, изјавио је да се осећа помало лоше због тога, али да је морао да преузме одговорност у одлучујућем тренутку.

Грчки крилни центар три секунде пре краја продужетка донео је тријумф Пирејцима у "Комбанк арени" (66:64), сличан чувеном кошу у финалу Евролиге против московског ЦСКА 2012. године.

"Када је последњи напад, мораш да преузмеш одговорност и прихватиш лопту. Када шанса дође, мораш да будеш спреман. Осећам се помало лоше", уз благи осмех рекао је Принтезис после утакмице.

Он је додао да му није криво због пораза Звезде, пре свега због важности меча два блиска клуба.

"Звезди желим све најбоље, сјајни су ове сезоне. Наши навијачи имају фамилијаран однос, али морали смо да победимо, јер је био важан меч. Када играш, то не сме да постоји на терену."

Принтезис наглашава да је био веома тежак меч и да не ни било незаслужено ни да је Црвена звезда славила.

"Било је успона и падова, Звезда је јака на свом терену и било је веома тешко. Оба тима су заслужила победу", рекао је Принтезис.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво