Радоњић: Морали смо да будемо паметнији

Тренер кошаркаша Црвене звезде Дејан Радоњић, после пораза од Олимпијакоса (66:64) у Евролиги, истакао је да ће његова екипа морати још да сачека на први "скалп" грчког великана. Тренер Олимпијакоса Јанис Сферопулос честитао је својим играчима, али и домаћим навијачима.

"Олимпијакос је у Београд дошао јако мотивисан, спреман да целим квалитетом дође до победе. Чврстом игром су нас натерали на грешке, у другом полувремену смо узвратили, преокренули, али смо у продужетку морали да бирамо паметнија решења", рекао је Радоњић на конференцији за медије после утакмице.

Он је додао да jе екипа изгубила велику енергију у овом мечу, што би могао да буде проблем пред други дуел са екипом Будућности у полуфиналној серији АБА лиге.

"Велика потрошња за нас. Могу само да замислим како ћемо изгледати у Барселони за два дана, после пута и свега. А чека нас и Будућност", додао је Радоњић.  

"Следећи пут ћемо можда победити тај Олимпијакос", поручио је тренер Звезде после шестог пораза, из исто толико међусобних утакмица.

На молбу да прокомонтарише атмосферу и подршку гостујућем тиму, Радоњић није желео да се бавим том темом.

"Концентрисан сам само на терен, а да процењујем такве ствари не желим", навео је црногорски тренер.


Тренер Олимпијакоса Јанис Сферопулос рекао је да су његови кошаркаши остварили велику победу над Црвеном звездом којом су обезбедили предност домаћег терена у четвртфиналу Евролиге.

"Ово је велика победа за нас, јер смо показали карактер и победили велики тим, и дали себи шансу да имамо предност домаћег терена у плеј-офу. Сви играчи заслужују честитке, јер су дали максимум", рекао је Сферопулос новинарима после утакмице у Београду.

Он је честитао навијачима Звезде на "одличној атмосфери".

"Ово су два тима која се боре за резултат, али која имају добар однос. Ово је добар пример какви навијачи треба да буду. То је добро за кошарку. Поштујемо Звезду и њене навијаче", казао је Сферопулос.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
21° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се