Теодосић и ЦСКА бољи од Дарушафаке, Реал победио Барселону

Кошаркаши ЦСКА победили су у Москви екипу Дарушафаке са 95:85, док је Галатасарај био бољи од Уникса са 75:67, у оквиру 27. кола Евролиге. Реал Мадрид савладао Барселону, Галатасарај тријумфовао против Уникса.

ЦСКА је први на табели Евролиге, са скором од 20 победа и седам пораза, док је труска екипа девета, са 13 тријумфа и 14 пораза.

Пораз Дарушафаке у Москви значи и дефинитиван пласман Фенербахчеа, Басконије и Панатинаикоса у топ 8.

Екипа Димитриса Итудиса је од почетка меча имала предност и чувала ју је све до краја, а Дарушафака је једино у трећој деоници успела да се резултатски приближи.

ЦСКА је до победе водио српски кошаркаш Милош Теодосић, са учинком од 20 поена и 10 асистенција. Теодoсића су одлично пратили Нандо де Коло и Карл Хајнц, који су постигли по 17 поена. У пораженом тиму најбољи је био Скоти Вилбекин, са 26 поена.

Кошаркаши Галатасараја победили су на свом терену екипу Уникса са 75:67. Галатасарај су до десете победе у Евролиги предводили Џон Диблер са 17 поена и Остин Деј са 12.

Српски кошаркаш Владимир Мицов меч је завршио са само три постигнута поена. 

У екипи Уникса, која је уписала и 20. пораз, најбољи је био Кит Ленгфорд са 24 поена.

Галатасарај у наредном колу гостује код Дарушафаке, а Уникс на свом терену игра против московског ЦСКА. 

Екипа Реал Мадрида победила је на свом терену екипу Барселоне са 85:69 (22:13, 19:14, 23:24, 21:18) у 27. колу Евролиге.

Реал је први на табели са 20 победа и седам пораза, а исти скор има и другопласирани ЦСКА. Барселона је уписала и 17. пораз и налази се на 12. позицији.

Мадридску екипу је до победе водио Серхио Љуљ са 21 поеном, Густаво Ајон је додао 14, а Ентони Рандолф поен мање. У пораженом тиму најбољи су били Анте Томић и Тајрис Рајс са по 12 поена.

Реал у наредном колу гостује Олимпијакосу, док Барселона дочекује Црвену звезду.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво