Читај ми!

Теодосић: Озбиљно размишљам о НБА, одлука на крају сезоне

Милош Теодосић озбиљно размишља о одласку у НБА лигу, али ће коначну одлуку донети по завршетку сезоне, преноси портал "Спортандо".

Теодосић је рекао да му је у овом тренутку најважније да са својим клубом ЦСКА из Москве одбрани све титуле које су освојене прошле сезоне.

"Док се сезона не заврши, не желим да говорим о својој будућности. Једино ми је на уму да одбранимо све титуле освојене прошле сезоне. По завршетку сезоне, постаћу слободан агент и тада ће размишљати о свим могућностима. Имам 30 година и знам да ће то бити кључна одлука за моју каријеру", рекао је Теодосић, преноси Спортандо.

Теодосић, који важи за једног од најбољих, ако не и за најбољег кошаркаша ван НБА лиге, у недељу је прославио 30. рођендан.

"Озбиљно размишљам о НБА лиги, али ништа нисам одлучио, нити ћу пре краја сезоне. Да бих отишао у НБА, клуб мора да задовољи моја очекивања, како такмичарска, тако и финансијска", јасан је Тео. 

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 09. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара