Читај ми!

Чанак: Изузетно сам поносан на играче Партизана

Помоћни тренер Партизана Ненад Чанак поносан је на своје кошаркаше после победе над Мега Лексом у гостима, коју су изборили у знатно краћем саставу него иначе. Партизан је сада трећи на табели, са истим бројем бодова као и другопласирана Цедевита, али и лошијим скором у међусобним сусретима.

Партизан је у понедељак увече победио 87:80 у 24. колу Јадранске лиге, иако је играо без много повређених и болесних играча, као и без првог тренера Александра Џикића.

Партизан је сада трећи на табели, са истим бројем бодова као и другопласирана Цедевита, али и лошијим скором у међусобним сусретима.

"Изузетно битна победа за нас у резултатском смислу. Остали смо у трци за друго место и чекамо неки 'кикс' Цедевите. Држимо и даље добру позицију за треће место. Изузетно сам поносан на играче Партизана. Ово је шеста утакмица са неком скраћеном ротацијом. Физички напор је велики, али упркос свему томе, кошаркашке одлуке су биле добре, концентрација је била добра. Не сјајна, али довољна да добијемо утакмицу", рекао је Чанак.

Тренер Меге Дејан Милојевић оценио је да његов тим нема карактер да добије велике тимове.

"Честитам Партизану на заслуженој победи. Моја екипа једноставно нема карактер да победи велике тимове. Апсолутно није битно ко игра за противника, ако виде Партизан, Звезда, Цедевита, Будућност, Цибона, исход се зна. Због тога и таквог карактера смо се борили за опстанак и заслужено га изборили", рекао је Милојевић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво