Тео срушио Уникс у дербију ВТБ лиге

Кошаркаши ЦСКА из Москве победили су Уникс из Казања са 92:88, у дербију 18. кола ВТБ лиге и то највише захваљујући сјајном Милошу Теодосићу.

Популарни Тео је дириговао игром "армејаца" - делио фантастичне асистенције, погађао у важним моментима и преломио утакмицу у корист свог тима.

За 28 минута на паркету српски репрезентативац забележио је дабл-дабл учинак – 19 поена (4/5 за један, 3/4 за два, 3/7 за три), 10 асистенција и два скока.

Највећа подршка били су му Де Коло са 23 и Хајнс са 11 понеа.

У пораженом тиму традиционално најбољи био је Кит Ленгфорд, стрелац 20 кошева. Срспки бел Данило Анђушић је за пет минута успео да погоди једну "тројку".

ЦСКА је и даље први на табели са скором 16-2, док је Уникс пети са 11-7. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 25. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи