НБА као у стара времена: Свађа Грина и Пирса

Претходне ноћи у НБА лиги играло се шест утакмица, али ниједна није привукла толико пажње као сукоб Голден стејта и Лос Анђелес клиперса. Уз велику борбеност обе екипе и занимљив и неизвестан меч, могло се видети и нешто што није толико уобичајено – расправа Дрејмонда Грина и легенде лиге Пола Пирса.

Екипе Вориорса и Клиперса из године у годину сазревају у једну од ретких франшиза које отворено признају ривалство и мржњу које гаје једна према другој. 

Уље на ватру тог ривалства додали су Дрејмонд Грин и Пол Пирс, који су на терену разменили доста тешких речи.

Грин је легенди каква је Пол Пирс упутио увреду да није таква легенда каквом се сматра.

"Мислиш да си играч који заслужује опроштај од НБА лиге какав је добио Коби Брајант и да те навијачи уопште воле толико? То није случај", рекао је Грин.

Пирс му није остао дужан и узвратио му је, што на терену, што путем друштвених мрежа, реченицом која је алудирала на пораз Голден стејта од Кливленда у финалу НБА.

"Мислио си да ћеш освојити лигу након 73 победе прошле сезоне? То није био случај, јер си изгубио предност у финалу од три према један", рекао је Пирс.

То је само један од спорних догађаја који су се десили између ове две екипе.

Протеклих година је било доста свађа, кошкања, па чак и туча на терену. Међутим, баш због тога то ривалство подржавају готово сви љубитељи НБА лиге, јер су управо такве стваре ретке у најјачој лиги света и бар накратко подсете њене обожаваоце на осамдесете и деведесете године, када је таквих потеза било знатно више.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи