Хјустон прејак за "Бугија" и "Обрву", Јокић четири поена

Њу Орлеанс вероватно има најбољу центарску линију у НБА лиги, али ни она није била довољна да се избегне убедљив пораз од Хјустона. Јокић испод свог нивоа у поразу Денвера од Сакрамента.

Ноћ у НБА лиги обележили су дебији неколицине играча у новим клубовима након скорашњих трејдова.

Најгоре су прошли "Буги" и "Обрва", пошто је њихов Њу Орлеанс убедиво поражен од Хјустона  - 129:99!

Казинс је на дебију у новом клубу био сасвим солидан што се индивидуалног учинка тиче, пошто је постигао 27 поена и имао 14 скокова. Дејвис је додао 29 кошева и девет скокова, али све је то било недовољно за "ракете", код којих је новајлија Лу Вилијамс убацио 27 поена.

Џејмс Харден је меч завршио са дабл-дабл учинком од 13 кошева и 14 поена.

Сакраменто је пак брзо преболео одлазак прве звезде, јер је прилично лако и убедљиво савладао Денвер са 116:100.

Најбољи је био Вили Коли-Штајн са 29 поена и 10 скокова, док је на другој страни српски центар Никола Јокић био испод свог нивоа, пошто је за 25 минута на паркету имао учинак од 4 поена, 10 скокова и две асистенције.

У осталим мечевима, Кливленд је лако изашао на крај са Њујорком (119:104) уз нови трипл-дабл "краља" Џејмса од 18 поена, 13 скокова, 15 асистенција.

Голден стејт је лагано добио своју редовну муштерију Клиперсе 123:113, Детроит је без Бобија победио Шарлот 114:108, а Портланд у гостима Орландо са 112:103.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво