Атаман напустио конференцију за новинаре

Тренер кошаркашког клуба Галатасарај Ергин Атаман укратко је анализирао данашњи пораз од Црвене звезде и потом напустио конференцију за новинаре, пре него што је било прилике да му се поставе питања.

Атаман је одговорио на питање само једном турском новинару, и потом устао и отишао.

Он је претходно рекао да није било лако играти у Хали "Александар Николић" без циља, с обзиром на то да је његова екипа остала без шансе за пласман у четвртфинале Евролиге.

"Није лако играти у оваквој атмосфери без неког циља, а ми смо још пре утакмице изгубили шансу да се пласирамо у плеј-оф. Нисмо имали довољно концентрације против агресивне одбране Звезде", рекао је Атаман после утакмице у Београду. 

Галатасарај је поражен од Црвене звезде са 77:58 у 23. колу Евролиге.

"Звезда је веома добро почела, посебно Бранко Лазић, који је шутирао три од три за три поена, а онда и Марко Симоновић, који је играо веома лако у нападу против Остина Деја. У другом полувремену су играли резервисти и то је било лако за Звезду, којој честитам", казао је Атаман.

Он је додао ће његови кошаркаши у наредним евролигашким утакмицама морати да играју са више концентрације, иако су остали без шансе за пласман у осмину финала.

Тренер Галатасараја је у Хали "Александар Николић" дочекан звиждуцима и негодовањем Звездиних навијача, које је пре нешто више од три године назвао терористима, после убиства присталице српског клуба Марка Ивковића у Истанбулу.

За разлику од прошле утакмице два клуба у Београду, на Атамана овог пута нису бацани предмети, а у халу није ушао са личним обезбеђењем.

Галатасарај ће у следећем колу Евролиге дочекати Реал Мадрид, док ће Звезда на свом терену играти против Бамберга.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво