Радоњић: Одиграли смо добро, посебно ми је драга ова победа

Тренер кошаркаша Црвене звезде Дејан Радоњић рекао је да је његова екипа одиграла добар меч против Галатасараја и да је од почетка контролисала игру и резултат.

"Утакмица са Галатасарајем има посебан значај и додатно нам је драго што смо били бољи од њих. Упркос свему смо били веома добри и дошли до 13. победе. Подизали смо ниво игре, добијали на самопоуздању и градили резултат који је до краја био потпуно под нашом контролом", рекао је Радоњић новинарима после утакмице.

Звезда је забележила 13. победу у Евролиги ове сезоне, пошто је са 77:58 савладала Галатасарај и тако направила важан корак ка пласману у четвртфинале.

"Веома сам задовољан урађеним досада у Евролиги. Сећамо се шта се причало пре почетка сезоне. Наша размишљања остају иста, радимо, спремамо се, опорављамо, па ћемо видети шта ће то донети", казао је Радоњић.

Он је навео да је веома значајно то што је екипа изградила добар амбијент после тријумфа у Купу Радивоја Кораћа, али да није очекивао такву игру у првој наредној утакмици.

"Није било реално да се очекује да ћемо контролисати игру и бити тако добри после свега што је било. Још сам више задовољан тиме и драго ми је да смо успели да нађемо решење за такву ситуацију", казао је тренер црвено-белих.

Радоњић је рекао да се нада да екипа више неће имати кадровских проблема као у претходном периоду, када је било неколико повређених играча.

"Надам се само да нећемо поново доћи у позицију да имамо проблема као што смо имали, јер је јасно да комплетни изгледамо добро. Покушаћемо наредних дана да максимално опоравимо екипу. Идемо веома мотивисани, сваког дана. Трудимо се да радимо и ћутимо. Ако буде неких пораза, ваљда се нећете наљутити на мене", рекао је Радоњић.

Он је додао да није реално да Звезда буде комплетна у наредним сусретима, јер се Немања Дангубић још није опоравио од повреде.

"Надам се да неће бити још изостанака. Дангубић неће бити спреман. Бићу срећан кад почне да трчи. Све то је у добром процесу, нема проблематике, али је здравље у питању, ту нема журбе. Биће на терену када буде био спреман", рекао је Радоњић.

Звезда ће у наредном колу Евролиге дочекати немачки Бамберг.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи